مرغ برهما یا مرغ امپراتور که اغلب مردم به آن “پادشاه همه مرغ ها” می نامند، این نژاد جثه بزرگی دارد.قدرت آن بسیار بالا می باشد و از لحاظ جثه شباهت زیادی به بوقلمون دارد. در سال ۱۹۰۱ برخی از پرندگان منحصر به فرد ثبت شد که یکی از آنها مرغ براهما یا امپراتور می باشد. مرغ براهما به وزن باور نکردنی ۵ – ۶ کیلوگرم می باشد . مشاهده اولین مرغ و خروس های نژاد (امپراتور)، به فرهنگ براهما هندوها باز می گردد، این نژاد مرغ و خروس به منطقه براهما پوترا هندوستان منصوب می باشد.
نژاد مرغ برهما
نژاد مرغ برهما برای اولین بار درسال ۱۸۴۰ میلادی به آمریکا و در سال ۱۸۵۳ میلادی به انگلستان راه یافت. و در سال ۱۸۷۴ میلادی استاندارد نژاد آن به ثبت رسید.
این مرغ با پر و بال در انگشتان پا، شانه برجسته، بال و پر اتصالات صاف با متراکم در همه بخش و گسترده، سر با گسترده ای با جمجمه طرح بر روی چشم قرار دارد. این نژاد در امریکا از مرغان بسیار بزرگ از چین وارد و توسعه داده شد.
نژاد امپراتور دارای خصوصیات نژادی همچون جثه بزرگ و سنگین هیکل متناسب، موزون و تاج نخودی شکل است، وجود پر در ساق پا و پنجه پا مشهود است. مرغ وخروس برهما(امپراتور) در سه جهش رنگی روشن ، تیره و نخودی موجود است و رنگ روشن از شمار بیشتری برخوردار است. به مانند سایر ماکیان از دانه و پلیت انواع دانه ها به خصوص دان پرورشی ماکیان(دان مرغداری) کنسانتره وسبزیجات تازه تغذیه می کند.
مرغ امپراطور
سن بلوغ مرغ برهما : ۶ ماه می باشد
جوجه کشی برهما
جوجه کشی مرغ برهما : دریک دوره تخمگذاری حدود ۱۲۰ تا ۱۵۰ تخم میگذارد و رنگ تخم آن قهوه ای میباشد. دوره جوجه کشی به مانند مرغ بومی ۲۱ روز می باشد
. تخم نطفه دار برهما را در داخل شانه های مخصوص ستری مرغ به صورت سر تیز به طرف پایین می چینید. و بر روی راک دستگاه جوجه کشی قرار می دهید، ۱۹ روز اول در مرحله ستر با دمای ۳۷/۷ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی ۵۵-۶۵ درصد و در ۳ روز پایانی یا هچر دما را در محدوده ۳۷ و رطوبت ۶۵-۷۵ درصد تنظیم می کنید.
حتما به یاد داشته باشید ضدعفونی و نطفه بینی (کندلینگ) را انجام دهید.
برای نگهداری این نژاد مرغ و خروس بستر توری یا پوشیده شده ازماسه بادی پوشال و علوفه میباشد. محیط لازم پرورش مرغ برهما ، حداقل فضا جهت نگهداری ازیک جفت مرغ و خروس ۶ متر مربع میباشد. این حداقل فضا برای حفظ سلامتی و همچنین فعالیت تولید مثل الزامی است. درصورتی که فضای محل نگهداری کوچک است بهتر است سقف محل نگهداری در حدود ۵/۱متر در نظر گرفته شود تا از پر زدن و برخورد با دیواره های محل نگهداری و صدمه دیدن پرنده جلوگیری شود .
سخنگوی اتحادیه مرغداران میهن میگوید: به دلیل شیوع آنفلوآنزا مرغی تا به حال ۵۰۰ هزار قطعه مرغ را معدوم کردیم....
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، زنبور عسل و آبزیان اداره کل استان از تأمین یک و نیم میلیون...
ارسال به تمامی نقاط ایران با بسته بندی حرفه ای
مشاوره رایگان:
آدرس :
09910890676
toyoorr@gmail.com