چند نکته بهداشتی مهم درباره جوجه :
۱.جوجهها را نباید در لانههایی که قبلاً مرغ در آن بوده قرار داد، مگر این که لانه به طور کامل تمیز و ضد عفونی شود.
۲.ظرف های آب خوری مرغ ها و جوجهها باید به طور مرتب با پارچه تمیز و آب، شسته و تمیز شود.
۳.دان خوری باید تمیز نگه داشته شود. همچنین دانههایی که با فضولات مرغ ها و جوجهها مخلوط شده و یا کپک زده اند، باید دور ریخته شوند.
۴.از ورود مرغ های بیمار به جمع مرغ های سالم باید پیگیری شود. محل نگهداری آنها باید در جایی جداگانه و دور از مرغ های سالم باشد.
۵.لاشه مرغ ها و جوجههای مرده باید فوری از لانه خارج شده، سپس به همراه آهک در خاک دفن گردیده یا سوزانده شود.
۶.از ورود طیور غریبه و یا وحشی به لانه مرغ ها باید جلوگیری شود.
سخنگوی اتحادیه مرغداران میهن میگوید: به دلیل شیوع آنفلوآنزا مرغی تا به حال ۵۰۰ هزار قطعه مرغ را معدوم کردیم....
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، زنبور عسل و آبزیان اداره کل استان از تأمین یک و نیم میلیون...
ارسال به تمامی نقاط ایران با بسته بندی حرفه ای
مشاوره رایگان:
آدرس :
09910890676
toyoorr@gmail.com